Loader

Гел и Мемори Пяна – перфектна комбинация за почивка

Гел и Мемори Пяна – перфектна комбинация за почивка

gel3

Когато дойде времето за избор на матрак за да подобрим нашата почивка и качество на живот, правим ступка към новостите които ни предлагат професионалистите в областа на сън и почивка. Най-новото в състав и материали знаем че е мемори пяната, материал, който адаптира идеално към формата на нашето тяло. Въпреки това можем да намерим качествени матраци, които са изработени от смесени материали, като например матраци от Меморигел.

Гелът е материал, който се използва все по-често в сектора на сън и почивка, тъй като  е получил много добри резултати при използването му в матраци, възглавници и дори топери. Освен това ако го комбинираме с мемори пяна ще ни даде адаптивността, която търсим в температурата и налягането. Но ако има нещо важно, което гелът е постигнал над мемори пяната е намаляването на топлината, въпреки че трябва да се отбележи, че също намалява дадптивността към тялото.

Частиците гел предоставят много повече предимства отколкото недостатъци и свързани с мемори пяната те балансират почивката.

gel2

повече свежест

по-малко налягане

идеална  почивка и анти-стрес

по-дълга трайност

безшумен при движения

дишащ

хипоалергенен

Ако мислитe да изберетe добър матрак  с най-новите технологии, МемориГел е един перфектен материал осигуряващ мекота, гъвкавост, адаптивност, свежест и спокойствие при вибрации или движение.